vwcoach

Life Coaching

Bent u op zoek naar meer dan alleen loopbaancoaching? Heeft u het gevoel dat wat u wilt meer omvattend is dan alleen werk? Bent u op zoek naar een totaalplaatje? Dan is lifecoaching misschien wel wat voor u!

Gedurende de lifecoachingssessies gaan we samen op zoek naar uw drijfveren en passies. Dat betekent concreet dat we eerst kijken 1) wie u bent en 2) wat u wilt. Pas dan kijken we wat u kan, of nog beter, wat u moet kunnen om uw levensdoelen te bereiken, met als resultaat een kruisbestuiving tussen vrije tijd, werk en/of ondernemerschap. Want het is juist die kruisbestuiving tussen werk en vrije tijd die plezier en energie levert!

Natuurlijk is dat in het begin erg wennen, zeker in een cultuur als dat van Nederland, waarin men dingen graag in hokjes plaatst. U zult echter merken dat wanneer u uit dat hokje durft te stappen, ‘out of the box’ durft te denken, er allerlei nieuwe mogelijkheden ontstaan. Uw hobby’s, werk en sociale leven zullen niet langer eilandjes zijn: alle aspecten van uw leven komen bij elkaar.

De sessies helpen om uw dromen en doelen in het leven vorm te geven en te realiseren. En daarbij geef ik als coach richting en ondersteuning. Uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen en behoeften.

Tarief voor particulieren € 125,- per sessie incl. BTW