vwcoach

Loopbaancoaching

Waarom loopbaancoaching?

U en ik leven in een complexe samenleving waarin het niet altijd even makkelijk is om de juiste keuzes maken. We voelen dat meestal haarscherp aan, maar weten vaak niet goed hoe we hiermee om moeten gaan.

U vormt hierop absoluut geen uitzondering. Iedereen krijgt hier vroeg of laat mee te maken, zeker wanneer het de loopbaan betreft. Hoewel ziekte of werkloosheid vaak de trigger vormen om bewust na te denken over zijn of haar loopbaan is het meestal zo dat mensen op de achtergrond al jaren met het idee rondlopen dat zij iets anders willen met hun leven. U wilt nu eens iets anders en met plezier thuiskomen in plaats van doodmoe neer te zakken op de bank om daar de rest van de avond niet meer van af te komen.

Herkenbaar? Misschien is het dan wel tijd om hier een keer samen met een professioneel loopbaandeskundige naar te kijken. VWcoach kan u daarbij helpen: niet alleen vanuit professioneel oogpunt, maar óók als ervaringsdeskundige. Met behulp van een coachingstraject kunnen we uw doelen scherpstellen en vormgeven, zodat u weer met plezier aan de slag kan.

Het kan daarbij heel goed zijn dat u deze uitdaging vindt bij uw huidige werkgever, maar misschien heeft u wel andere ambities, bijvoorbeeld een eigen bedrijf oprichten. U zult het tijdens het traject ontdekken, een uitdaging op zich, waar u veel inspiratie uit kunt putten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verkort traject te volgen óf misschien is een enkele sessie wel genoeg om u de ogen te openen. Kijk daarvoor bij de Boost Sessies.