vwcoach

Boost Sessie

De boost sessie bestaat uit een intensief gesprek waarin ik samen met u actief op zoek ga naar uw kernkwaliteiten en passies, om op basis daarvan een vertaalslag te maken naar concrete acties richting arbeidsmarkt.

De sessie onderscheidt zich van traditionele loopbaanbegeleiding door de nadruk te leggen op persoonlijke drijfveren en passies, omdat ik er van overtuigd ben dat juist dit mensen de boost geeft die zij nodig hebben om zelf actie te ondernemen.

Daarbij kijk ik samen met u naar de mogelijkheden om een concreet netwerk op te bouwen dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij gaan daarvoor in eerste instantie niet op zoek naar vacatures, maar juist naar dat waardevolle informele netwerk. Daarbij zullen we ook moderne sociale media zoals Twitter, Linkedin en Facebook inzetten.

In de loop van deze sessie gaan we on the spot mensen en bedrijven bellen om informatie in te winnen. Niet om direct naar werk te vragen, maar om ze te vertellen wat u te bieden heeft en om dan te vragen of de betreffende personen of bedrijven u misschien verder kunnen helpen.

Samenvattend koppel ik dus uw drijfveren en passies aan een concreet netwerk, zodat u een persoonlijke toolbox tot uw beschikking krijgt waarmee u de markt op kan.

Een boost sessie bestaat in principe uit één ochtend of middag waarin we intensief aan de slag gaan om u een boost te geven waarmee u verder kunt. Uiteraard is het altijd mogelijk om meerdere sessies te volgen.

Tarief voor particulieren € 125,- per sessie incl. BTW